Platform voor drukwerk op maat

In 2020 is DrukwerkMaatwerk gestart. Een webportal waarmee drukkerijen volautomatisch maatwerkoffertes uitbrengen. Drukkerijen sluiten zelf klanten op het platform aan. DrukwerkMaatwerk is geen prijsvergelijker. Wat is het wel wat heb je er als drukkerij aan?

Offertes calculeren voor drukwerk op maat kost veel tijd op verkoop en bedrijfskantoor. Terwijl klanten snel prijzen willen in verschillende uitvoeringen. DrukwerkMaatwerk is de oplossing voor drukkerijen op de aantrekkelijke markt voor premium drukwerk.

Hoe werkt DrukwerkMaatwerk voor klanten?

Als klant van één van de aangesloten drukkerijen maakt jouw drukkerij een bedrijfsaccount voor je aan. Na het inloggen kom je in jouw klantportal. Daar kun je, samen met je collega’s, offertes aanvragen bij jouw drukkerij.

Plano drukvellen, gesneden producten van visitekaartje tot poster, gevouwen folders en brochures van gehecht tot genaaid gebonden. Je kunt kiezen uit alle papiersoorten van de bekende papiergroothandels. Elke bedrukking, inclusief PMS-kleuren, goud- en zilverinkt en vernissoorten is mogelijk. Net als alle formaten en veredelingsmogelijkheden.

Voor iedere klant een persoonlijk portal bij jouw drukkerij

Het programma berekent de prijs met de tarieven van jouw drukkerij. Op het persoonlijke dashboard wordt de offerte meteen getoond. Zo ontvang je supersnel offertes op maat. Je kunt direct opdrachten plaatsen. Daarna heb je rechtstreeks contact met jouw drukkerij. Want daar doe je zaken mee.

Hoe sluit je aan als drukkerij?

Als drukkerij gebruik je op DrukwerkMaatwerk om je klanten sneller te bedienen tegen minder uren op verkoop en bedrijfskantoor.

  • Maak een afspraak voor een demo intakegesprek
  • Voer op je producent-dashboard tarieven in voor drukpersen, printers, snij- en vouwmachines en bindstraten
  • Je tarieven pas je zelf op elk gewenst moment aan
  • Sluit die klanten aan die supersnelle offertes op prijs stellen
  • Wanneer een opdracht geplaatst wordt ga je aan de slag
  • Je kunt opdrachten wel of niet accepteren
  • Je maakt rechtstreeks afspraken maken over planning en eventuele meerkosten.
  • Voor of na levering factureer je rechtstreeks aan je opdrachtgever

Wat nog meer?

Als producent op DrukwerkMaatwerk ontvang je (PowerBI) management rapportages. Je kunt deze ook via een app op je smartphone openen. Zo zie je alle de openstaande offertes en orders zien. Ook zie je hoeveel opdrachten per klant ontvangen zijn en wat hier de omzetwaarde van is.

Verder kun je deelnemen aan de bijeenkomsten met andere producenten. Hier bepalen gebruikers samen hoe het platform doorontwikkeld wordt. Zo wordt er nu gewerkt aan een voorspelmodel om klanten te helpen bij het kiezen van passende papiersoorten bij hun aanvraag.

Nog vragen?

Bel (06-55962062) of mail gerust voor meer info met Richard van Hoorn.